Rönneboda Sökhus

Rönneboda, Flottsbro

Gava Hund, Åsah Calvet, håller till vid Flottsbro Friluftsområde. 

Rönneboda är ett gammalt torp som på senaste mest stått tomt, förutom några övernattningar här och där. Detta har gjort att jag får chansen att vara här och träna hund. Jag har hela huset till mitt förfogande. Ibland kan det vara lite trångt här inne, men jag är helt ok att du har med dig din hund in. Det finns 2 burar, en på nedervåningen och en på övervåningen. Tar ni med hunden in så kan jag rekommendera att ni tar med en tygbur så ni har möjlighet att vara med och titta på när de andra tränar. 

I Rönneboda finns tyvärr varken rinnande vatten eller avlopp och därför finns det ingen toa inne i huset. Däremot har vi tillgång till campingens toa som ligger ungefär 350 m bort. 

Huset ligger i anslutning till parkeringen, så vill du inte ha med hunden in så kan du lämna och hämta i bilen under kursens gång.

Jag har också tillgång till massa roliga områden att söka på här ikring. Vill vi söka där så behöver dock hundarna vara med eftersom det inte går att köra dit. Ett bra tips är att träna hunden att sitta uppbunden eller i tygbur så får vi mycket mer roliga ställen att hålla till. På varje kurs så kommer vi diskutera om vi kan vara på dessa områden eller var vi kommer träna under kursens gång. På vintern håller vi mest till inomhus. 

Välkomna!