Villkor

Varukorg

Priser och betalning

Produkter och kursavgifter anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms. 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till mig måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information om påbörjad tillverkning. 

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats. Om varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. Om skada på varan är orsakad av slarvigt handhavande.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får prova och undersöka, men inte använda den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Reklamation

Om du skulle upptäcka att det är något fel på din vara så kontakta mig. Du betalar ingen returfrakt vid en godkänd reklamation. Som kund ansvarar du för att kontrollera att dina varor är felfria inom 7 dagar efter det du mottagit paketet. Vid eventuell tvist följer vi regelverket enligt Allmänna reklamationsnämnden. (www.arn.se)

 

Leveranser

Leveranser sker genom Brev om inte annat överenskommes. 

Ej uthämtade paket
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-
 

Returer och avbokningar

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

om det gäller en vara: Sända eller lämna tillbaka den till oss

om det gäller en tjänst: Ge återbud senast 24 timmar innan tjänsten ska utföras.

 

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR behörighet att få den information som vi har registrerat om dig samt radera den när du vill. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du också begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta mig i så fall via e-post. Se närmare villkor på sidan om vår Integritetspolicy.