Referenser

Varukorg

Senaste kommentarer

Det har varit en mycket givande valpkurs som vi uppskattar. Vi ska försöka tillämpa dina råd utifrån kompendiet. Du har haft ett stort tålamod med oss som nya hundägare! Tack för det. Vi återkommer vid ett senare tillfälle. Med vänlig hälsning, Kerstin o Pekka Lindberg

Jag gick under hösten 2018 kursen Fritt följ med Åsah Calvet. Gillar att träna detaljer men har haft svårt att få till ett bra fotgående tillsammans med min hund, vilket var anledningen till att jag anmälde mig till just denna kurs.
Är mycket nöjd med kursen!! Förutom att få bra hjälp att träna fotgåendets alla delar, så fick träningsinspirationen sig en riktig kick. Energi och engagemang bjöds vi på! Fick framförallt med oss litet nytt sätt att tänka kring prestation, tävling/träning, att vi gör ju detta för att ha KUL tillsammans. Det hade jag kanske glömt bort lite när jag som mest koncentrerat mig på att lösa våra problem med de olika momenten.
Även delen ”Planering” är jag mycket nöjd med, där kom vi vidare med hundträningen och det var superkul att grotta ner sig i detta tillsammans. Rekommenderas! Det bästa är att detta håller i sig fortfarande, efter det att kursen är slut 🙂 Tack för hjälpen, energin och inspirationen Åsah!

– Maria Näslund

Åsah fick mig att känna större självförtroende och det behövdes.  Jag och min Tjabo fick ett fint arbete tillsammans eftersom Åsah ser varje hund individuellt oavsett ras. Hon kan hjälpa oss på den nivå vi är och det känns inte dumt oavsett vilka frågor jag ställer.

– Karin Johansson

Åsah är väldigt kunnig, engagerad och pedagogisk och man känner verkligen att hon brinner för hundar och hundträning.
Jag har gått fler kurser hos henne och då fått med mig många bra tips och tankar till min fortsatta hundträning och jag kan starkt rekommendera henne som tränare..

– Sandra Callin

Jag kör Mondioring lydnaden hos Åsah med min malletik. Min upplevelse är att Åsah är pedagogisk och grym instruktör. Hittar alltid en lösning på ett ”problem”. Ett stort plus är att Åsah verkligen engagerar sig och jag kan kontakta henne mellan träningarna.

– Annika Bäckman

Jag var på Åsahs lydnadskurs och gillade hennes pedagogiska sätt att ta itu med träningsprocessen. Jag har en hoppig och energisk hund som kan vara utmanande att styra på rätt sätt i olika situationer, inte bara på lydnadsbanan. Då var det guld värt att få Åsah på ett hembesök, där hela familjen kunde vara med och höra flera praktiska tips. Vi fick stor hjälp av tipsen!

– Suvi Vainionpää